بررسی نحوه ارائه خدمات و کیفیت مواد مصرفی در سطح رستوران ها و هتل های شهرستان صورت پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره صنعت ، معدن وتجارت شهرستان آزادشهر ، در خصوص بررسی نحوه ارائه خدمات و مطابقت با دستورالعمل های خدماتی و نوع و کیفیت مواد مصرفی و مواد غذایی در سطح رستورانها و هتل شهرستان توسط کارشناسان این اداره و مرکز بهداشت گشت مشترکی صورت پذیرفت.
رجبلی ریاست اداره بیان داشت : طی هماهنگی های بعمل امده و برگزاری گشت مشترک به همراه کارشناسان محترم مرکز بهداشت از تعدادی از رستورانها و هتل شهرستان بازدید انجام شده که در کنترل و بررسی قیمتها و نحوه ارائه خدمات و مطابقت با دستورالعمل های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و بنا بر انجام آزمایشات لازم از کیفیت مواد اولیه و مواد غذایی مصرفی در آشپزخانه های این رستورانها هیچگونه عدم انطباق و تخلفی مشاهده نگردیده است.
رجبلی در پایان افزود : به متصدیان هتل و رستورانهای آزادشهر توصیه می شود از مواد غذایی با کیفیت برای طبخ غذا استفاده نموده و نسبت به رعایت قیمتها نیز اهتمام نمایند.