عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » نظارت بر واحدهای جگرکی و کبابی


نظارت بر واحدهای جگرکی و کبابی

روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت:

رجبلی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت از اجرای طرح نظارت بر واحدهای جگرکی و کبابی خبر داد .

نظارت بر واحدهای جگرکی و کبابی

با عنایت به اجرای طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان طی هماهنگی های بعمل آمده و برنامه ریزی اجرای گشتهای مشترک کارشناس اداره به همراه کارشناس مرکز بهداشت و همکاری ادارات دامپزشکی و تعزیرات حکومتی طی سه روز درایام هفته درساعات 21 لغایت 23 شب طرح نظارت بر واحدهای صنفی و سیار جگرکی،کبابی و عرضه کننده گوشت خام اجرا شد که با توجه به ارزیابی های بعمل آمده نتایج تاکنون مورد رضایت شهروندان محترم بوده و در این بازرسیها مقادیری جگر،دل و قلوه فاسد و غیر قابل مصرف نیز کشف و طی صورتجلسه معدوم گردید .آقای رجبلی افزودند این بازرسیها تا پایان ماه مبارک رمضان برابر برنامه تنظیمی ادامه داشته و نتایج اقدامات بعدی متعاقباًاعلام خواهد شد .


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه منهای ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  مهر 1403  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 2
بازدید دیروز: 678
بازدید ماه:2
بازدید سال:87531
بازدید کل:2457857