روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت:
رجبلی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت از اجرای طرح نظارت بر واحدهای جگرکی و کبابی خبر داد .
با عنایت به اجرای طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان طی هماهنگی های بعمل آمده و برنامه ریزی اجرای گشتهای مشترک کارشناس اداره به همراه کارشناس مرکز بهداشت و همکاری ادارات دامپزشکی و تعزیرات حکومتی طی سه روز درایام هفته درساعات 21 لغایت 23 شب طرح نظارت بر واحدهای صنفی و سیار جگرکی،کبابی و عرضه کننده گوشت خام اجرا شد که با توجه به ارزیابی های بعمل آمده نتایج تاکنون مورد رضایت شهروندان محترم بوده و در این بازرسیها مقادیری جگر،دل و قلوه فاسد و غیر قابل مصرف نیز کشف و طی صورتجلسه معدوم گردید .آقای رجبلی افزودند این بازرسیها تا پایان ماه مبارک رمضان برابر برنامه تنظیمی ادامه داشته و نتایج اقدامات بعدی متعاقباًاعلام خواهد شد .