کارگاه توجیهی دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط بر چسب گذاری فر آورده های غذائی و آشامیدنی و شرایط درج علامت راهنمای تغذیه ای و نشانگر رنگی بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی جهت آموزش مسئولین فنی و کارشناسان مواد غذایی شرکتها و کارخانجات و تولید کنندگان مواد غذایی این شهرستان توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان آزادشهر برگزار شد.
هدف از این کارگاه روشن نمودن و راهنمائی حقایق تغذیه ای و نشان کیفیّت مواد غذائی بر روی محصولات جهت تشخیص آسان مصرف کنندگان عنوان شده است.