عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » حمایت وزارت از توافقات حوزه گردشگری استان گلستان و کشور ترکمنستان/ ایجاد هم‌افزایی بین بخشی مدیران دستگاه‌های اجرایی در گلستان می‌تواند الگویی مناسب در راستای تسهیل‌گری در حوزه گردشگری در سطح کشور باشد


حمایت وزارت از توافقات حوزه گردشگری استان گلستان و کشور ترکمنستان/ ایجاد هم‌افزایی بین بخشی مدیران دستگاه‌های اجرایی در گلستان می‌تواند الگویی مناسب در راستای تسهیل‌گری در حوزه گردشگری در سطح کشور باشد

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نشست با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان و معاونین این اداره‌کل، گفت: با توجه به سفر اخیر مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان به کشور ترکمنستان، حتماً از توافقات صورت گرفته استان با کشور ترکمنستان در حوزه گردشگری حمایت خواهیم کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، سعید اوحدی روز دوشنبه 25 مهرماه 1401 در نشست با محمدجواد ساوری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان که با حضور رضا خدایار مدیرکل توسعه منابع انسانی و تحول اداری، محمدحسین عسگرپور مدیرکل پشتیبانی و رفاه، بهروز ندایی مدیرکل دفتر تسهیلات و کارآفرینی، احمد تجری مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری، نادر زینالی مدیرکل استان‌ها و تشکل‌ها و فاطمه داوری مدیر اداره‌کل حفظ و احیاء بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، محسن نصیری معاون توسعه مدیریت، یاسر قندهاری معاون گردشگری، سارا اخوت معاون میراث‌فرهنگی و مریم حاجی‌ابراهیمی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان برگزار شد، گفت: یکی از شاکله‌های مهم در حوزه انسجام‌بخشی، تشکیل این‌گونه جلسات است که در آن همه با موضوعات و مباحث در حوزه‌های مختلف مالی، نیروی انسانی آشنا شده تا در راستای حل مسائل و رفع مشکلات در این حوزه‌ها اقدام کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: بودجه‌های استانی در استان‌ها و شورای برنامه‌ریزی استان‌ها مصوب می‌شود و باید مدیران با برنامه‌ریزی مناسب تمام تلاش خود را برای تصویب و جذب منابع موردنیاز دستگاه به‌کارگیرند.

پیگیری و جذب منابع تسهیلاتی موردنیاز بخش خصوصی حوزه گردشگری کشور در سال جاری
وی یادآور شد: یکی از موضوعات مهمی که امسال رقم خورد پیگیری و جذب منابع اعتباری خوبی برای تسهیلات موردنیاز سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه گردشگری بود که تلاش می‌کنیم سهم وزارتخانه در استان‌ها را در این بخش افزایش دهیم.

ورود هدفمند برای اجرای اهداف توسعه‌ای برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری
اوحدی با اشاره به این‌که در برنامه هفتم توسعه کشور، توسعه و ترویج صنایع‌دستی و گردشگری گنجانده‌شده است، تأکید کرد: باید تلاش کنیم با برنامه و هدفمند برای پیاده‌سازی اهداف توسعه‌ای این برنامه ورود کنیم.
وی در ادامه این نشست گفت: با ارتباطات خوبی که مدیرکل استان گلستان با استاندار محترم استان دارد انتظار داریم با بهره‌مندی مناسب از این شرایط، شاهد اتفاقات خوبی در حوزه گردشگری استان باشیم.

آمادگی وزارت برای تأمین منابع تسهیلاتی پروژه‌های نیمه‌تمام گردشگری گلستان
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: آمادگی داریم تا منابع موردنیاز پروژه‌های در حال اجرای استان که اجرای آن به دلیل کمبود منابع مالی متوقف‌شده و نیازمند تسهیلات بانکی هستند را پس از حل مسائل و رفع مشکلات این پروژه‌ها، فراهم کنیم.
وی همچنین بیان کرد: باید با توجه به ظرفیت‌های استان گلستان در حوزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی و هنرمندان و صنعتگران فعال در این حوزه نسبت به تقسیم و اختصاص تسهیلات موردنیاز به این استان اقدام شود.
اوحدی خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه گرامیداشت هفته گردشگری در استان گلستان که باهدف افزایش تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه گردشگری برپا شد می‌تواند به‌عنوان الگویی مناسب در راستای تسهیل‌گری در حوزه گردشگری در سطح کشور باشد.

بهره‌مندی از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری جشنواره اقوام
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این اداره‌کل، گفت: در هفته دفاع مقدس و گرامیداشت هفته گردشگری برنامه‌ای را با حضور حضرت آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان و امام‌جمعه شهر گرگان، دکتر زنگانه استاندار گلستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه گردشگری استان، در راستای تسهیل‌گری و افزایش هماهنگی و هم‌افزایی بین دستگاهی برگزار کردیم که می‌تواند پایلوتی برای سایر استان‌ها در حوزه هم‌افزایی بین دستگاهی باشد.
محمدجواد ساوری با اشاره به برگزاری جشنواره اقوام در استان، خاطرنشان کرد: در برگزاری پانزدهمین دوره از جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام در استان گلستان از ظرفیت بین دستگاهی استفاده کردیم تا با برگزاری هر چه باشکوه‌تر این جشنواره بتوانیم شاهد اتفاقات خوبی در کیفیت و کمیت این رویداد بزرگ فرهنگی باشیم.
وی تصریح کرد: گلستان در حوزه زیرساخت‌ها و توسعه گردشگری گلستان بسیار مهجور واقع‌شده و انتظار داریم در سال جاری اعتبارات ملی خوبی در راستای توسعه گردشگری به استان تخصیص یابد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در ادامه بیان کرد: یکی از ارکان اصلی دستیابی به اهداف توسعه‌ای هر سازمان توجه به نیروی انسانی به‌عنوان سرمایه گران‌بهای سازمان است و در این راه توقع داریم تا وزارتخانه در حوزه منابع انسانی و تقویت رفاهی به استان توجه ویژه داشته باشد.

پایه‌گذاری گردشگری دریایی بین ترکمنستان و سواحل گلستان از برنامه‌های گردشگری استان
وی در ادامه تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های ویژه استان گلستان مرزی بودن و برخورداری از مرز مشترک با کشور ترکمنستان است که متأسفانه از این پتانسیل مهم در راستای توسعه استان به‌ویژه توسعه گردشگری بهره‌برداری مناسبی نشده است.
ساوری گفت: یکی از برنامه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان توسعه و راه‌اندازی گردشگری دریایی ساحل بندر ترکمن و منطقه گردشگری آوازه ترکمن باشی استان بالکان به طول 90 کیلومتر است.

تأمین اعتبار اختصاص‌یافته به میراث جهانی گنبد قابوس
مدیرکل استان‌ها و تشکل‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز در این نشست گفت: بودجه تخصیص‌یافته برای مرمت و ساماندهی میراث جهانی گنبد قابوس تأمین شده است و باید هر چه زودتر طرح مطالعاتی آن به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ارسال شود.
نادر زینالی خاطرنشان کرد: میراث جهانی گنبد قابوس یکی از آثار شاخص ملی و جهانی است که با توجه به نگاه ویژه مهندس ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی حتماً در حوزه حفظ و حراست از این اثر شاخص جهانی حمایت می‌کنیم.
در ادامه این جلسه همچنین مدیر اداره‌کل حفظ و احیاء بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز عنوان کرد: اتفاقات مثبتی در طول مدت یک‌ماهه مدیریت جدید اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان در حوزه میراث‌فرهنگی استان رقم خورده است.
فاطمه داوری تصریح کرد: با سازوکاری اداری و ایجاد پشتوانه‌های قانونی و مکلف کردن دستگاه‌های اجرایی نسبت به ایجاد نقش فرا بخشی در حوزه میراث‌فرهنگی، می‌توان این شکل مدیریت را با الگو از استان گلستان در سطح کشور اجرایی کرد.

در این نشست معاونان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز گزارشی از اقدامات، برنامه‌ها و مسائل و مشکلات در حوزه‌های مختلف را بیان کردند.


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : پنج بعلاوه شـش؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  مهر 1403  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 500
بازدید دیروز: 75
بازدید ماه:3631
بازدید سال:91160
بازدید کل:2461486