به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی آزادشهر، پانزدهمین جلسه کارگروه امنیت غذایی و تنظیم بازار شهرستان با حضور قائممقام معاون فرماندار، ممشلی مدیر، معاون فنی، مسوول و کارشناس تنظیم بازار مدیریت جهادکشاورزی و نمایندگان ادارات غله، صمت، بهداشت و انجمن حمایت از مصرفکنندگان در محل مدیریت جهادکشاورزی شهرستان برگزار شد.
حسین ممشلی هدف از تشکیل جلسه را امنیت زنجیره غذایی از تولید تا مصرف و نظارت بر کیفیت و قیمت براساس نرخ مصوب و هماهنگی انجام بازدیدهای مستمر و گشت مشترک برای حفظ ثبات بازار و جلوگیری از احتمال تخلف دانست و در ادامه در مورد چگونگی و میزان کشت قراردادی و میزان محصولات تولیدی شهرستان از قبیل گندم، کلزا و ... سخن گفت.
سپس قائممقام در خصوص اصلاح الگوی مصرف با عنوان گرهخوردن امنیت ملی به امنیت غذایی و لزوم همراهی همه دستگاهها، صحبت و بر رفتار و گفتار مناسب برای تکریم اربابرجوعها تأکید کرد و برخورد با نانوایان متخلف و رعایت دستورات شامل وزن چانه، ساعات کار و کیفیت پخت نان را در همین راستا ارزیابی کرد.
در پایان جلسه و پس از بحث و تبادلنظر بین اعضا، موارد زیر به تصویب اعضا رسید:
1- لزوم رعایت احترام و تکریم اربابرجوع و مشتریها و جلوگیری و خویشتن داری نانوایان از هرگونه برخورد نامناسب با مشتریان
4- لزوم رعایت بهداشت فردی و محیطی نانواییها، دریافت کارت سلامت، رعایت بهداشت فردی، پوشیدن روپوش و استفاده از کلاه، تهویه و توری، فاضلاب، جعبه کمکهای اولیه، سطل آشغال دربدار، الزام به حضور فرد مسوول در نانوایی و ...
5- به منظور جلوگیری از فروش نان در حاشیهی میدان مرکزی، نماینده تعزیرات حکومتی برای اجرای قوانین و جریمه متخلفین، همراه تیم نظارتی باشد.