به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش آزادشهر،بمناسبت روز جهانی غذا،جشنواره غذای سالم با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره باشرکت دانش آموزان مدارس دخترانه این شهرستان برگزار شد.
مهدی مفیدی مدیر آموزش و پرورش آزادشهر در این مراسم بااشاره به تغذیه سالم در رشد جسمی و روانی دانش آموزان،برپایی این جشنواره را فرصت مناسبی برای آشنایی اولیاء و دانش آموزان با غذاهای سالم بیان کرد. ام البنین اسفندیاری فر کارشناس بهداشت و سلامت آموزش و پرورش آزادشهر هم از ارائه بیش ۴۰۰نوع غذا توسط دانش آموزان به این جشنواره خبر داد و افزود:این جشنواره در سه بخش غذای کامل،میان وعده های غذایی سالم و دسرها برگزار و در پایان ازصاحبان ۲۵ غذای برتر انتخاب شده توسط هیأت داوران با اهدای جوایزی تجلیل شد.گفتنی است این جشنواره با همکاری آموزش و پرورش،اموربانوان فرمانداری،اداره ورزش و جوانان،جمعیت هلال احمر آزادشهر در دبیرستان حضرت راضیه(س) این شهرستان برگزار و با اجرای سرود باموضوع تغذیه سالم و نمایش طنز همراه بود.